14 sept 2016

Reunió de Voluntaris 11S a Salt



7-09-2016  
 
Aquesta tarda a les 20:00h tenim reunió a Salt de tots els voluntaris que anirem a la Diada. Ens han convocat l’Alba i en Jordi, a:  Montserrat, Susa, Vicenç, Marga, Alba, Jordi i jo. Hem anat amb dos cotxes, el de la Susa i Jordi amb el seu. La Susa, amb un seient del darrera plegat portava una carpa de les nostres que l’hi hem deixat amb ells.

La reunió ha estat important, però només relativament. Als pobres de Salt els i ha caigut un bon palangre. El que passa és que ha de ser força engrescador.

Han fet dues reunions, una primera per dir-nos el que ja sabien, perquè tan l’Alba com en Jordi, ens han nat diuen com hi havien d’actuar i quina serà la nostra tasca. Tot i això hem fet be d’anar-hi, perquè hem conegut gent important de l’ANC pel Procés i ens hem situat millor sobre el terreny. Primer ha parlat l’Oriol Codina, noi jove de 19 anys molt assenyat, que ha estat  el Coordinador general de tota la logística dels sis punts, on s’han de celebrar les manifestacions a tot el País. Ha parlat molt bé!
 
Després la Carme Cunillera Forns, Coordinadora de l’assemblea de Salt, ens agraït a tots nosaltres, l’ajut que els oferim en aquets moments tan importants per ells.
Prèviament, hi havien parlat en Jordi Roura i la Nuria Quintana, membres a la direcció de l’Assemblea, per la Territorial de la Regió II.
És important assistir aquets actes perquè sempre expliquen coses interessants, donat que ells es mouen a Barcelona, amb aquets ambients politics, on es couen totes les coses que no surten a la tele!

Salt, 07/09/16
En acabar aquesta reunió, ha començat la de els Coordinadors de Voluntaris. Eixís que s’han agut de quedar l’Alba i Jordi allà. Per tornar, jo que he anat amb ells, he tornat amb la Susa i tots els altres.

Julián.

No hay comentarios: