13 sept 2015

¡Expectatives! 10 de setembre 2015

Del meu Diari

Dia 10 de setembre de 2015, dijous.

Estem a punt de entrar al dia 11. Falten 5 minuts per que es iniciï la campanya electoral a les Eleccions del 27S al Parlament de Catalunya.
Estic veien el Debat de Josep Cuní a 8 al Dia. Estan fent un debat especial, amb mes tertulians del normal. Com sempre, ha fet dos bàndols. Uns favorables al SI, i altres favorables al NO, (amb matisos...)

Josep Cuní.
Pilar Rahola. ---------------------------------/ Màrius Carol.-(Director de “La Vanguardia”)
Cristina Sànchez Miret (Sociòloga).----/ Xavier Vidal-Folch  
Manel Cuyàs.(autor, memòries de Jordi Pujol)-/ Josep Manel Silva
-----------------------------------------------------/ Cristian Segura.- (periodista del País)

Els mes moderats, han estat: Màrius Carol, Josep Manel Silva, Cristina Sànchez, Cristian Segura i Manel Cuyàs.
Els mes bel·ligerants, tant de un costat com de altre son: Pilar Rahola i Xavier Vidal-Folch.
La discussió avui, ha estat sobre el Discurs Institucional que ha fet el President Mas, amb motiu de la Diada de demà.

Jo personalment, el Discurs, ho he trobat força neutral. El debat, bé, però s'ha produït una forta discussió entre la Senyora Pilar Rahola i el Senyor Xavier Vidal-Folch. La vehemència de ella i la grolleria Barroera de ell, ha estat de llibre, no deixava parlar a ningú i amb un somriure irònic de superioritat amb tics dictatorials, menys-preava als contrincants. Res a veure amb el Senyor Juan-José López Burniol, (absent de la tertúlia avui), pot a ser que tingui unes idees semblants al senyor Vidal-Folch respecte del Procés, però el Notari es tot un Senyor, i defensa les seves idees amb una mestria exquisida, (¡hauria estat un gran polític!).

Demà aniré a Barcelona, amb els Autobusos de l'ANC. Hem d'emplenar la Meridiana, com ho varem fer l'any passat la Gran Via i la Diagonal. Aquest any, em temo que no serà tan fàcil, es possible que tinguem quelcom aldarull o pot a ser pitjor, doncs a Madrid, estan molt nerviosos i faran qualsevol cosa per rebentar l'acte.

Ja veurem!

No hay comentarios: